Το γάλα καρύδας είναι πολύ δημοφιλές στους αθλητές, τους vegans και τους καταναλωτές που προσέχουν τη διατροφή τους λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε κάλιο και της χαμηλής θερμιδικής του περιεκτικότητας - και έτσι είναι μια ιδανική προσθήκη για χυμούς των οποίων η υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη δεν φαίνεται πλέον να τους ταιριάζει.
Στη διαδικασία ήπιας ξήρανσης, το παστεριωμένο γάλα κατσίκας αποξηραίνεται και στη συνέχεια συσκευάζεται. Έτσι διατηρούνται ενεργά τα πολλά πολύτιμα συστατικά και οι βιταμίνες του γάλακτος κατσίκας.
Αποθήκευση: Διατηρείτε σε ξηρό και δροσερό μέρος (όχι στο ψυγείο). Μετά το άνοιγμα, κλείστε καλά. Σημείωση: Χρησιμοποιήστε την ανοιγμένη κονσέρβα εντός 3 μηνών.
Το νερό καρύδας είναι πολύ δημοφιλές στους αθλητές, τους χορτοφάγους και τους καταναλωτές που προσέχουν τη διατροφή τους λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε κάλιο και της χαμηλής θερμιδικής του αξίας - και έτσι είναι μια ιδανική προσθήκη για χυμούς, του οποίου η υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη δεν φαίνεται πλέον να τους αγγίζει.